Így juss el az első randiig!

Társkeresés

Nem egyszerű dolog randizni azoknak, akik kicsit félénkebbek, vagy nincs benne némi rutinjuk, de talán még nehezebb eljutni az első randiig. Vagy mégsem? Döntse el ezt mindenki maga, de most azért adok pár tippet, amivel egyszerűsíteni tudod Te is ezt a dolgot.

Ha pl. sportolás közben, munkában vagy más személyes találkozáson alapuló ismerettséged van, és úgy látod, hogy néha összetalálkozik a tekintetetek, akkor bizony lépni kell, randira kell hívni az illetőt. Talán jó lehet, ha pl elhívod egy kávéra, vagy ha edzés közben vagytok, akkor edzés után egy shake-re. A lényeg, hogy kettesben lehessetek, és megismerhessétek egymást szemtől szemben, és elinduljon a kommunikáció.

Vannak azonban olyanok is akik nem akarnak randizgatni, hanem csak egy alkalmi együttlétre van szükségük. Na akkor sem az út menti bekötőutaknál kell keresni az ideális hölgyet. Vannak alkalmi szexpartner kereső oldalak, ahol több száz kiéhezett hölgy közül választhatsz randipartnert, ha ezt randinak nevezhetjük egyáltalán. Szóval, ha egy numerára vágysz, ez lesz a legegyszerűbb megoldás!

Megosztás