Trendi hajviselet a barbertől

Barber

Manapság, amikor annyi celeb és influenszer van, és hemzsegnek a fotóik a közösségi oldalakon, nem is csoda, hogy sokaknak van igénye olyan hajviseletre, vagy szakállfazonra, mint amiket az ilyen képeken látni.

A piac is alkalmazkodott ehhez az igényhez, ezért egyre több barber shop nyitotta meg a kapuit, ahol rutinos barberek alkotják meg számunkra a tökéletes frizurát. Mindezek hatására sok barber shop küzd azzal, hogy nem talál megfelelő munkaerőt, így sok borbály állás hirdetést is láthatunk az internetes, vagy a barber shopok ajtaján.

Valóban hatalmas az igény a jó szakemberekre. Ha valaki tnyleg jól teszi a dolgát, akkor szépen kialakul egy állandó vendégköre, amit mindenki szeret, hiszen nem kell hirdetni, hogy újabb vendégeket csábítsanak be a fodrászatba.
Épp ezért egy jó barber aranyat és, és a barber állásajánlatokban ez meg is mutatkozik. A fix fizetés mellett a borravalót is megtarthatják általában, sőt, különféle juttatásokkal, bónuszokkal is jutalmazzák a jól megbecsült munkaerőt.

Megosztás