FIVOSZ akció

Magára maradt pénzügyi intézésében? Miért utazna több tíz kilométert?

Válassza a TakarékPontot! Nyisson bankszámlát a Somogy Takaréknál! Nyisson vállalkozói és lakossági számlát és amennyiben részt vesz a Vállalkozz Itthon vállalkozásfejlesztési programban most bankkártyája mellé egy 12 999 Ft értékű Paypass karórát kap!

 

A magyar piacon egyedüliként a TakarékPont kínál MasterCard® PayPass™ karórát és ezt most lakossági számlájához kért bankkártya mellé díjmentesen bocsátja a Vállalkozz Itthon programban részt vettek rendelkezésére. Csak annyit kell tennie, hogy 2014. május 29. és 2014. július 25. között, Üzleti Plusz Számlacsomagot, vagy Üzleti Alapszámlát, és mellé Újító, Pezsdítő, vagy Komplex számlacsomagot nyit

 

Az órával kényelmesen, díjmentesen és biztonságosan vásárolhat itthon és külföldön, a MasterCard PayPass emblémával ellátott elfogadóhelyeken, kizárólag érintésnélküli módon. Fizessen gyorsan, kényelmesen, díjmentesen és biztonságosan órával itthon és külföldön MasterCard PayPass emblémával ellátott elfogadóhelyeken! Nem szükséges Önnél tartania pénztárcáját, elegendő, ha az óra a karján van. Az órát egyszerűen a terminálhoz kell érinteni, amely csipogással jelzi, hogy sikeresen fizetett.

 

Az alábbi vállalkozói számlacsomagokat ajánljuk:

 

TakarékPont Üzleti Alapszámla

 

Az Üzleti Alapszámlát induló és mikró vállalkozásoknak ajánljuk, akik havonta kevés, túlnyomó részben forint átutalást bonyolítanak, illetve terveznek lebonyolítani, de mindemellett teljes körű banki szolgáltatásra tartanak igényt kedvező, 509 forintos havi számlavezetési díj mellett.

 

TakarékPont Üzleti Plusz Számlacsomag

 

Az Üzleti Plusz Számlacsomaggal Ön és vállalkozása a mai üzleti viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva, személyre szabottan intézheti pénzügyeit. A számla 0 forintos havidíja tartalmazza a Mastercard Business Electronic bankkártya, az internet és SMS szolgáltatás díját. A számlacsomagot azoknak ajánljuk, akik ki szeretnék használni a kedvező elektronikus tranzakciós díjakat és jelentős havi forgalmat bonyolítanak számlájukon.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük adja meg elérhetőségeit és mi hamarosan felkeressük Önt!

 

Az ajánlat igénybevételének feltétele a FIVOSZ és Konzorciumi partnerei által megvalósított Vállalkozz Itthon elnevezésű vállalkozásfejlesztési programjában (TÁMOP 2.3.6./ A – 12/1) való részvétel igazolása, amelyet emailünkhöz mellékelve talál, A tájékoztatás nem teljes körű és jelen publikációnk nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a TakarékPont fiókhálózat munkatársaihoz vagy olvassa el az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményt, az Általános Szerződési Feltételeket és az Üzletszabályzatot.

Hirdetmények